WIJ zoekEN projectzangers voor ONZE JUBILEUMCONCERTEN

Het Vrouwenkamerkoor Driebergen viert dit seizoen haar 30-jarig bestaan. De voorbereidingen voor het jubileumconcert zijn al gestart. De leden hebben met de dirigent een selectie gemaakt van de mooiste liederen van de afgelopen jaren. Omdat dit er teveel waren voor één concert staan er nu zelfs twee optredens op stapel!

Op 15 december heeft het koor de favoriete kerstmuziek gezongen, waaronder uiteraard de Ceremony of Carols van Benjamin Britten, waarvoor het koor indertijd werd opgericht, maar ook modernere stukken van Goodall met begeleiding door harpiste Heleen Venekamp.

Het tweede concert vindt plaats op 19 april volgend jaar en hier zullen de koorleden hun andere favoriete stukken ten gehore brengen, variërend van een mis (samengesteld uit o.a. Caplet en Strategier) tot César Franck (l’Ange Gardien) en Krenek (Three Madrigals).

Voor beide concerten is het mogelijk om als projectkoorlid mee te zingen. Het is een unieke gelegenheid om de mooiste muziek te zingen die voor vrouwenkoren is geschreven. We hopen ook dat er diverse oud-leden mee willen zingen.

Het eenmalige projectlidmaatschap kost €100 per concert, of €180 voor beide. Zie de contactpagina om je op te geven of meer informatie aan te vragen

Het Kerstproject start na de zomer op 6 september, het Jubileumproject begint in januari.

De repetities zijn op vrijdagmorgen van 9.30 tot 11.30 uur in de kapel van de Mirtehof aan de Molenweg in Zeist. Voor belangstellenden wordt op 6 september een open repetitie gehouden, maar ook op andere vrijdagen ben je welkom om langs te komen.