Optreden afgezegd:

We hebben een aantal weken met wat aanpassingen kunnen repeteren. Helaas zien we ons nu genoodzaakt vanwege de corona-maatregelen om ons geplande concert op 11 oktober af te zeggen. Opnieuw een grote teleurstelling voor de koorleden, die hier zo lang naar uitgekeken hebben en zo hard voor hebben geoefend.

Het programma voor dit afgelaste optreden kunt u nog wel bekijken en/of downloaden via deze link: VKKD_programmaboekje_Slot_2020_A5_def

 

Optredens uitgesteld:

Op 19 april zou het VrouwenKamerKoor Driebergen haar allerlaatste concert geven, als afronding voor het 30-jarig jubileum. Helaas kan dat vanwege de beperkende corona-maatregelen niet doorgaan. Een flinke teleurstelling voor de koorleden, die hier naar uitgekeken hebben en hard ervoor hebben geoefend.

Van afstel willen de dames niet weten, dus is besloten om in het najaar toch door te gaan en het Jubileum-Slotconcert uit te stellen naar 11 oktober van dit jaar. “Het is een onzekere tijd, maar hopelijk is het tegen die tijd mogelijk om toch een feestelijke afsluiting te kunnen geven, mét onze favoriete muziek” aldus voorzitter Jacqueline van Kleef.