Kerstconcert:

Ons jubilerend Vrouwenkamerkoor zoekt zangers voor ons Kerstconcert! Zie ook het artikel in de Stichtse Courant.

Ons Vrouwenkamerkoor is 30 jaar geleden gestart als projectkoor voor de Christmas-carols van Benjamin Britten. Om dit te vieren geven wij op 15 december in de Parklaankerk in Driebergen een concert met onze mooiste kerstmuziek. Wie mee wil zingen kan zich opgeven als projectlid. Zowel sopranen als alten zijn welkom. Het is een mooie gelegenheid om deze mooie gevarieerde muziek met harp te zingen. In april 2020 volgt een tweede concert, in de Grote Kerk, met een selectie uit de overige mooiste muziek voor vrouwenkoren die ons koor de afgelopen 30 jaar heeft gezongen. Ook daarvoor kunt u zich als projectlid opgeven. Voor meer info bel 0343-520175.

Repetities VOOR HET NIEUWe seizoen

Op vrijdag 6 september hebben we onze repetities hervat. Er is stilgestaan bij het feit dat het die dag 30 jaar geleden was dat het koor voor het eerst zong; wat een eenmalig gebeuren zou zijn is uitgelopen op een 30-jarig jubileum!
Al vanaf 1994 is de kapel van de Amandelhof in Zeist op vrijdagmorgen de vaste basis voor de repetities, maar dat gebouw wordt nu gerenoveerd. Gelukkig mogen we uitwijken naar De Mirtehof, wederom in ruil voor een optreden in het tehuis. Gerepeteerd wordt voor een kerstconcert met delen van de Christmas-carols van Benjamin Britten waarvoor het koor werd opgericht, maar ook de Winter-lullabies van Howard Goodall en Europese kerstliedjes en carols zullen aan bod komen. Muzikale begeleiding is in handen van harpiste Heleen Veenekamp. Wie mee wil zingen is van harte welkom. Meer info: telefoon 030-2688852 of 0343-520175.

Afsluiting Seizoen

Afgelopen vrijdag (28 juni) hebben we het seizoen afgesloten zoals we dat gewend zijn. We hebben genoten van de prachtige tuin van Anjes en de canons die door onze dirigent waren uitgezocht.

In september gaan we er weer met frisse moed tegenaan voor ons Kerstproject. We kunnen nog wel wat alten en sopranen gebruiken, dus kom gerust een keertje kijken als we repeteren, op vrijdagochtend half tien in september.

Let op! De repetities zijn vanaf september niet meer in de vertrouwde kapel van de Amandelhof, maar om de hoek, aan de Molenweg in de kapel van de Mirtehof!