Concerten uitgesteld vanwege coronavirus:

Naar aanleiding van de verregaande maatregelen van de regering in verband met het coronavirus hebben we onze repetities stopgezet en het Jubileum-slotconcert uitgesteld.

Zodra we de nieuwe datum hebben vastgesteld laten we u dit uiteraard via de website en via Facebook weten.

 

Repetities voor het nieuwe jaar:

Het nieuwe jaar hebben we hervat met de repetities in de Mirtehof. We zijn inmiddels hard aan de slag gegaan met al onze favorieten voor het Jubileum (slot)concert op 19 april. Wie nog als projectlid mee wil zingen met dit Jubileumconcert is dan van harte welkom!

Op vrijdag 6 september hebben we stilgestaan bij het feit dat het die dag 30 jaar geleden was dat het koor voor het eerst zong; wat een eenmalig gebeuren zou zijn is uitgelopen op een 30-jarig jubileum!

Al vanaf 1994 is de kapel van de Amandelhof in Zeist op vrijdagmorgen de vaste basis voor de repetities, maar dat gebouw wordt nu gerenoveerd. Gelukkig mogen we uitwijken naar De Mirtehof, wederom in ruil voor een optreden in het tehuis dat zal plaatsvinden op 25 maart.

 

Afsluiting Seizoen

Vrijdag 28 juni 2019 hebben we het seizoen afgesloten zoals we dat gewend zijn. We hebben genoten van de prachtige tuin van Anjes en de canons die door onze dirigent waren uitgezocht.